Zeeuws Archief in Internationale Archieven Dag 9 juni

Het Zeeuws Archief maakt op Internationale Archieven Dag, 9 juni 2017, een toeristische rondwandeling door het gebouw en de depots en laat via zijn Twitteraccount @zeeuwsarchief zien wat er over toerisme in en om het Zeeuws Archief te vinden is. Volg 9 juni de hashtag #archivestourism en ontdek de toeristische pareltjes.

Zeeuws Archief, Zeeuws Genootschap, Zelandia Illustrata, deel III, nr 1071
Reclameplaat Excursion à l’ île de Walcheren. Steendruk in kleur door Cornelis Nuijs, 1892. Zeeuws Archief, Zeeuws Genootschap, Zelandia Illustrata, deel III, nr. 1071.

9 juni: Internationale Archieven Dag

Op 9 juni is het Internationale Archieven Dag 2017. Zoals elk jaar organiseren de Twitterinitiatieven Follow An Archive en Ask Archivists ook in 2017 weer een evenement op Twitter om de viering van deze bijzondere dag extra luister bij te zetten.
Het thema van het jaarlijkse Twitterevenement in 2017 is: #archivestourism : archieven en toerisme / toerisme in archieven.

Op het weblog van het Zeeuws Archief vindt u meer informatie over Internationale Archieven Dag 2017 #IAD17 en het Twitterevenement #archivestourism.

Bookmark and Share