Tentoonstellingsruimte gesloten 28 en 29 mei

Vanwege werkzaamheden aan de brandmeldinstallatie van het Zeeuws Archief is de tentoonstellingsruimte in de middeleeuwse kelders van het Van de Perrehuis gesloten op maandag 28 en dinsdag 29 mei 2018.

tentoonstellingsruimte Zeeuws Archief. Foto: Boek Van de Perrehuis

In de tentoonstellingsruimte in de middeleeuwse kelders van het Van de Perrehuis zijn tot en met zaterdag 2 juni 2018 twee tentoonstellingen te zien: Remonstranten in Zeeland en Handel en wandel van Middelburg en de Middelburgers.

Vanaf woensdag 30 mei kunnen deze tentoonstellingen weer worden bezocht tijdens de openingstijden van het gebouw van het Zeeuws Archief: 9.00-17.00 uur. De toegang is gratis.

In het archiefcafĂ© van het Zeeuws Archief is de expositie VOC-handel met Ceylon te zien. Fotograaf Jan Koeman uit Kloetinge bezocht Sri Lanka en fotografeerde herinneringen aan de zogenoemde 'Dutch Period’ in het voormalige Ceylon.

In de gevelkastjes aan de muur van de zijvleugel van het Van de Perrehuis is tot en met zondag 3 juni 2018 de expositie Gevangen Beweging te zien, een kunstproject van Hans Overvliet.

Bookmark and Share